VillaparkCadzandBad.nl Communicatieplatform Noordzee Résidence Cadzand-Bad
Villapark Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Villapark Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Het nieuwe 5-sterren recreatiepark Noordzee Residence Cadzand-Bad ligt aan één van de mooiste en schoonste stranden van Zeeland (blauwe vlag). Het 48 hectare grote park bestaat voor circa de helft uit openbare recreatieruimte. Het grenst aan de noordzijde aan het rustige duindorp Cadzand-Bad, aan de westzijde aan het unieke natuurgebied Het Zwin en kijkt aan de zuidzijde uit over het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap en de contouren van het eeuwenoude dorp Cadzand.

Landschappelijk is het villapark opgebouwd uit vier delen. In het centrum van het park ligt een beeldbepalende voormalige doorbraakkreek van het Zwin. Daaromheen situeert zich een lichtglooiend landschap gevormd uit stuifduinen. De ingang van het park aan de oostzijde, wordt gemarkeerd door een typisch Zeeuws dorpslint en aan de westzijde, langs het kanaal naar de nieuwe jachthaven, wordt momenteel de maritieme parade gesitueerd.

Als buitenwijk van het kustdorp Cadzand-Bad, is het villapark vrij toegankelijk en bevinden dorpscentrum, strand, jachthaven, shortgolfbaan en natuurpark Het Zwin, zich op loopafstand.